Forårslotteri

Igen i 2019 gennemførte Lions Klub Roskilde Centrum et kuvertlotteri, som bidrager økonomisk til Lions humanitære arbejde.

Fra marts til maj 2018 solgtes 6.000 kuverter á 20 kr.
Hver kuvert indeholdt 5 lodder og i tillæg hertil et kupon-indlæg med gode tilbud fra forrretningsdrivende og organisationer i Roskilde.
På kuvertens bagside er der en oversigt over de vindende lodnumre, således at man med det samme kan se, om man har vundet.

Lotteriet omfattede ialt ca. 700 gevinster med en samlet gevinstsum på ca. 70.000 kr., og lotteriets gevinstchancer er ca. 14%.

Lotteriet er tilrettelagt som en slags hjælp til selvhjælp, idet sportsklubber i Roskilde overlades en stor del af arbejdet med at sælge kuverterne.  Når lotteriet er udsolgt modtager de deltagende sportsklubber i omegnen af 50.000 kr. for deres arbejde til brug i klubberne, mens hele lotteriets overskud ubeskåret anvendes til donationer i forbindelse med Lions humanitære arbejde.

Det er besluttet også i foråret 2019 at arrangere et tilsvarende lotteri.

Så tag godt imod vore sælgere - de gør et stort arbejde for:
- deres egen organisation
- for Lions
- og for de mange som nyder godt af Lions donationer.

Klik på disse 4 links for at se årets kuvert og indlæg med rabatter samt regnskabet

KUVERTFORSIDE
KUVERTBAGSIDE