Forårslotteri

Igen i 2018 gennemfører Lions Klub Roskilde Centrum et kuvertlotteri, som bidrager økonomisk til Lions humanitære arbejde.

Fra marts til maj 2018 sælges 6.000 kuverter á 20 kr.
Hver kuvert indeholder 5 lodder og i tillæg hertil et kupon-indlæg med gode tilbud fra forrretningsdrivende og organisationer i Roskilde.
På kuvertens bagside er der en oversigt over de vindende lodnumre, således at man med det samme kan se, om man har vundet.

Lotteriet omfatter ialt ca. 700 gevinster med en samlet gevinstsum på ca. 70.000 kr., og lotteriets gevinstchancer er ca. 14%.

Lotteriet er tilrettelagt som en slags hjælp til selvhjælp, idet sportsklubber i Roskilde overlades en stor del af arbejdet med at sælge kuverterne.  Når lotteriet er udsolgt modtager de deltagende sportsklubber i omegnen af 50.000 kr. for deres arbejde til brug i klubberne, mens hele lotteriets overskud ubeskåret anvendes til donationer i forbindelse med Lions humanitære arbejde.

Så tag godt imod vore sælgere - de gør et stort arbejde for:
- deres egen organisation
- for Lions
- og for de mange som nyder godt af Lions donationer.

Klik på disse tre links for at se årets kuvert og indlæg med rabatter

KUVERTFORSIDE
KUVERTBAGSIDE