Lions Julelotteri

Lions i Roskilde har siden 1971 afholdt sit lokale "Roskilde Julelotteri".  Fra 2009 besluttede man at tilslutte sig det store "Lions Julelotteri på Sjælland", som har været afholdt hvert år siden 1976.

Med lotteriets overskud i 2017 støtter Lions i Roskilde Mødrehjælpens Børnelegater i Roskilde kommune.

Lodderne er skrabelodder, og man kan således straks se, om man har vundet.  Den største hovedgevinst er et rejsegavekort på 50.000 kr., og blandt de øvrige 40 hovedgevinster er der 4 rejsegavekort á 10.000 kr.  Desuden er der ca. 3.000 øvrige gevinster, som alle er doneret af forretningsdrivende i lotteriets område.  Alle gevinster, som er doneret af forretningsdrivende i Roskildeområdet, udtrækkes på de lodder som alene sælges i Roskilde.  Lotteriets samlede gevinstsum er 1 mill. kr.

Lodderne sælges dels af "løverne" og dels af mange af Roskildes forretninger samt hos Roskilde Mediecenter og Roskilde Ældremotion.  Prisen er 5 lodder for en 50'er, og salgsperioden er november og december.  Forhandler- og gevinstliste findes på nedenstående links og desuden er offentliggjort i Roskilde Avis ved salges start den 4. november 2017.

Lodder hvorpå der er gevinst afleveres hos Nordea, Algade 16, Roskilde, som udleverer et gevinstbevis.  Gevinstbeviset giver oplysning om, hvad man har vundet, og hvor gevinsten kan afhentes.  Gevinstbeviset skal være afhentet senest 12. januar 2018, og selve gevinsten skal være afhentet hos gevinstgiveren senest den 31. januar 2018. Gevinster kan ikke ombyttes eller veksles til kontanter.

Lotteriet arrangeres som i alle tidligere år til fordel for Lions humanitære arbejde - i år med specielt fokus på Mødrehjælpens Børnelegater i Roskilde kommune.  Men også f. eks. julevelgørenhed, børne- og ungdomsarbejde samt hjælp til syge, ældre og handicappede i Roskilde lokalområde vil blive tilgodeset.

Mange er de enkeltpersoner og humanitære institutioner, som gennem de årene har nydt godt af at kunne modtage beløb fra lotteriets overskud.

Sponsor- og gevinstlisten fra 2017-lotteriet - se dette link:

Forhandlerlisten fra 2017-lotteriet - se dette link:
Forhandlerliste